Al weer 40 jaar een vertrouwd adres in Oost-Groningen!

Autobedrijf de Winter werd begin 1979 opgericht door Piet de Winter en zijn vrouw Suus. Autobedrijf de Winter is al sinds die tijd een vertrouwd en bekend autobedrijf,  dankzij de uitstekende service en dienstverlening. “We willen graag onze klanten tevreden houden en behouden, dat geeft ons een voldaan gevoel." Aldus Piet de Winter over jaren heen.

Per 1 oktober 2018 werd het bedrijf overgedragen aan Daniël Fokkens, welke na diverse gesprekken het vertrouwen kreeg voor een overname. Daarmee bleef het autobedrijf bestaan; inclusief naam, team en vooral die vetrouwde service en dienstverlenende houding. 

Het huidige team bestaat uit de bekende gezichten: Beppie, Reint, Rafiek, Vincent en Bonnie. Dit samen zorgt voor een ijzersterk team!

Nieuwe auto’s

U kunt bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto, welk merk en type u ook wenst. Autobedrijf De Winter levert elke nieuwe auto tegen dezelfde prijs en voorwaarden zoals garantie als de merkdealer.

Occasions

Bij autobedrijf De Winter vindt u altijd vele tientallen occasions van alle merken auto’s op voorraad. Wij selecteren deze auto’s speciaal voor op hun uitstekende kwaliteit en scherpe prijs. En staat uw droomauto er niet tussen? Dan zoeken wij hem graag voor u op. In Nederland, maar ook Duitsland of België. Want ook daar vinden wij altijd een groot aanbod in rijk uitgeruste tweedehands auto’s.

Werkplaats

Voor reparatie, onderhoud, servicebeurten en apk-keuringen beschikken wij over een uitstekend uitgeruste werkplaats met diagnose-apparatuur voor alle gangbare automerken. Ons kundige en ervaren team monteurs is flexibel en zorgt ervoor dat u altijd weer snel zorgeloos op pad kunt. Desgewenst halen en brengen wij uw auto of voorzien wij u van gratis vervangend vervoer.


 

Vincent Luimstra

Monteur

Bonnie Bisschop

Monteur

Rafiek Abdoelrahman

1ste monteur en APK keurmeester

Reint Kugel

Beppie van Wesel

Receptie / Administratie

Al meer dan 35 jaar hét garagebedrijf voor personenauto en bedrijfswagen