Autobedrijf de Winter is al sinds 1979 Erkend Mazda reparateur, maar waarom zou u naar een Erkend Mazda reparateur gaan voor onderhoud?

Bij Mazda denken wij niet alleen aan uw auto maar ook aan u. Bij de Mazda reparateur kunt u rekenen op professioneel onderhoud tegen een concurrerende prijs. Zo blijft uw auto prettig, betrouwbaar en veilig rijden en bent u verzekerd van een gunstige dagwaarde.

Transparante prijzen

Vóór iedere servicebeurt neemt uw onderhoudsmonteur de werkzaamheden met u door. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De afgesproken prijs is inclusief onderdelen, olie, vloeistoffen en BTW. Na de onderhoudsbeurt vertellen onze monteurs u welk onderhoud u in de toekomst nog kunt verwachten.

 

Training en uitrusting

Voor een goede uitvoering van de onderhouds- en diagnosewerkzaamheden worden onze onderhoudsmonteurs regelmatig bijgeschoold over de nieuwste technieken. Ook investeren zij in speciaal gereedschap en speciale diagnose-uitrusting. En de onderhoudsmonteurs van Mazda doen er alles aan om up-to-date te blijven met onze technische informatiesystemen.

 

Digitaal Serviceregister

Mazda reparateurs slaan al het uitgevoerde routineonderhoud veilig op in het centrale Mazda Digitaal Serviceregister . Dit voorkomt frauduleuze gegevensinvoer en garandeert een hogere dagwaarde. Bovendien geeft het register een duidelijk en volledig overzicht van de onderhoudshistorie van uw auto.

 

Mazda onderhoud past in uw planning

Bij het plannen van de volgende onderhoudsbeurt houden onze dealers rekening met uw agenda. En ze laten u niet wachten. U krijgt zelfs een leenauto als deze beschikbaar is. Dat noemen wij nou service. En u?

 

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over Mazda? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Wie kom je tegen in de Werkplaats

Bonnie Bisschop

Bonnie Bisschop

1e monteur

Rafiek Abdoelrahman

Rafiek Abdoelrahman

1e monteur & Mazda Technicia

Teun Haarman

Teun Haarman

Technisch Specialist en Mazda Technician

Reint Kugel

Reint Kugel

Service adviseur

Bel ons

+31 (0) 597 432552

of laat ons je terugbellen

Tevreden klanten

9

loop al jaren bij de winter, dat zegt toch genoeg

zie boven
- winschoten
7

Prima

Goede service
- Takens
295 customers rate us with a 9.2/10

Openingstijden

Werkplaats
MA T/M VRIJ: 08.00 tot 17.00
ZATERDAG: Gesloten   

Showroom
MA T/M DON: 09.00 tot 18.00
VRIJDAG: 09:00 tot 19:00
ZATERDAG: 09:00 tot 17:00

"Autobedrijf de Winter, het alternatief voor de dealer"

Informatie

Bovag voorwaarden

Privacyverklaring

Onze partners

Mazda,
Vakgarage,
Bosch,
Petronas,
RDW,
Erkend duuzaam,
Bovag,
DTC,