Open tijdens de Corona Crisis.

Wij, het team van Autobedrijf de Winter B.V., willen u graag ook in deze tijd van dienst zijn. Immers, we hebben het over uw mobiliteit. Maar, dat gaat niet zonder goede onderlinge afspraken en voorwaarden! 

 

We zijn gewoon geopend en heten u natuurlijk van harte welkom, alleen geven we u voorlopig geen hand bij onze begroeting.

Bij vragen en advies verzoeken wij u vriendelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen.
Verder het vriendelijke verzoek u te houden aan de onderstaande landelijke RIVM richtlijnen als u een afspraak maakt of even langs wilt komen :

  • Heeft u koorts ? ... Een afspraak is op dit moment mischien niet een verstandige keuze, neem contact met ons op om samen te overleggen voor een nieuwe afspraak.
  • Bent u in een RIVM risicogebied geweest ? ... Dan verzoeken wij u vriendelijk onze werkplaatsen de eerste 2 weken na uw terugkomst niet te bezoeken.
  • Heeft u last van koorts of luchtwegklachten en heeft u een afspraak of wilt u langs komen ? ... Dat is op dit moment geen verstandige keuze en verzoeken u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen om dit samen te overleggen.
  • Wij vragen u zich te melden bij onze hoofdingang/receptie. 

Wij nemen deze preventieve maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken en u en onszelf te beschermen. 

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking. 

 

Beppie, Reint, Rafiek, Vincent, Teun, Bonnie, Arnoud en Daniël