Importeren

Uw droomauto staat (nog) niet bij ons?

Heeft u een zoekopdracht? Of een speciale wens? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Misschien bent u huiverig dit zelf te doen? Of wilt u dit graag aan een professioneel bedrijf over laten.

 

Heeft u weinig tijd of bent u toch nog huiverig de import van een auto uit het buitenland zelf te organiseren? U kunt de import van uw volgende auto uit het buitenland geheel of gedeeltelijk uit handen geven aan Autobedrijf de Winter.

 

Een buitenlandse auto kopen en invoeren naar Nederland is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. Zo moet je een auto kopen op afstand, communiceren in een onbekende taal en vertrouwen op de verkopende partij. En na koop moet u zorgen voor transport, een Nederlands kenteken en wilt u weten hoe de auto technisch is. En misschien wilt u zelfs wel garantie?!

 

Wij hebben in de afgelopen tien jaar vele honderden auto’s zelf geïmporteerd en gehaald en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen.

 

Door u met een helder gestructureerde aanpak actief door het volledige auto import proces te begeleiden denken wij toegevoegde waarde te kunnen bieden. Van oriëntatie tot en met het wegrijden in uw importauto op Nederlands kenteken. Wij zorgen ervoor dat u steeds weet waar u staat, wat er gaat komen en dat u voorbereid bent op de beslissingen die u moet nemen.

 

En bovendien, voordat u weg rijdt krijgt de auto de aandacht die zij verdient. U rijdt dan ook met een gerust hart weg, inclusief garantie!

 

Heeft u een zoekopdracht? Of een speciale wens? Laat het ons weten.

Waarom kiezen voor ons?

  • Wij bieden betrokkenheid bij het gehele proces
  • Wij beoordelen en halen de auto zelf
  • Wij geven zelf de (technische) aandacht die uw auto verdient
  • Wij leveren de auto met onze eigen (minimaal Bovag) garantie
Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen