Over ons

Autobedrijf de Winter is in 1979 opgericht door Piet de Winter en zijn vrouw in Winschoten. Autobedrijf de Winter is sinds die tijd een vertrouwd en bekend autobedrijf in Oost-Groningen dankzij de uitstekende service en dienstverlening.

 

Per 1 oktober 2018 is Autobedrijf de Winter overgedragen aan Daniël Fokkens. Daarmee kon het autobedrijf blijven bestaan; inclusief naam, team en natuurlijk de vertrouwde service en dienstverlening.

Werkplaats

De service van Autobedrijf de Winter staat bekend om haar hoge kwaliteit. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde automonteurs. Voor reparatie, onderhoud, servicebeurten en APK beschikken wij over een uitstekend uitgeruste werkplaats met diagnose-apparatuur voor alle gangbare automerken. Ons kundige en ervaren team monteurs is flexibel en zorgt ervoor dat je altijd snel weer zorgeloos op pad kunt. Desgewenst halen en brengen wij je auto of voorzien wij je van gratis vervangend vervoer.

Occasions

Bij Autobedrijf de Winter vind je vele occasions van Aziatische automerken op voorraad. Wij selecteren deze auto’s op hun uitstekende kwaliteit en scherpe prijs. Staat jouw droomauto er niet tussen? Dat is geen probleem. Wij zoeken hem graag voor je op in Nederland, Duitsland of België.

Nieuwe auto’s

Je kunt bij ons terecht voor de aankoop van een nieuwe auto, de focus ligt bij ons op de Aziatische automerken. Autobedrijf de Winter levert iedere nieuwe auto tegen dezelfde prijs en voorwaarden als de merkdealer.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen